Zeker Zeeuws

Oesters met rozenazijn a la Maartje

24 zeeuwse oesters 00000
16 eetlepels oesternat
4 eetlepels rozenazijn
6 eetlepels gembersiroop
8 eetlepels olijfolie
1 theelepel zeer fijn gesneden rode paprika
Bieslook

Bereiding:

Open de verse oesters boven een pan zodat het oesternat wordt opgevangen. Verwarm de schelpen in de oven.
Maak de vinaigrette als volgt: Zeef het oesternat en vermeng de 16 eetlepelsmet de rozenazijn, gembersiroop en olijfolie. Vermeng dit mengsel en voeg de fijngesneden paprika toe.
Verwarm de oesters in het resterende oestervocht zonder ze te garen en leg ze in de voorverwarmde schelpen.
Doe de warme vinaigrette erover en leg er een paar stukjes bieslook op

Naar overzicht

Contact

Pols-Bom Oestercultuur B.V.
Havendijk 37
4401 NS Yerseke

Tel+31 (0)113-57 17 59
Mob+31 (0)6-13 27 11 01
Fax+31 (0)113-57 36 56
E-mailinfo@pols-bomoestercultuur.nl

100% SKAL biologisch gecertificeerd. NL-BIO-01 – van eigen kweekvelden in de Oosterschelde en Grevelingenmeer