Sustainability

Al jaren zijn wij bezig met het zo duurzaam mogelijk ondernemen. Dit op gebied van het milieu en de omgeving waarin wij onze oesters produceren.

Onze verpakking

Onze verpakking bestaat uit een houten mandje gemaakt van gerecycled hout. Daarnaast bestaat de verpakking uit een plastic deskel gemaakt van gerecycled plastic.

Zonnepanelen

Sinds 2016 hebben wij op al onze loodsen zonnepanelen gelegd. Wij hebben het streven om energie neutraal te worden. En wij zijn al goed op weg!

Optimale natuurlijke kweek

Al onze oester komen voort uit de natuur. In de zomer melken onze oesters. Dit doen zij om zichzelf voortplanten en zo ontstaan er weer nieuwe oesters. Wij gebruiken schelpen om te zaaien (hergebruik van schelpen) waar onze kleine oestertjes op kunnen vallen en zich vast kunnen zetten.

Vervolgens worden de oesters na een paar jaar opgevist als deze groter en consumptiewaardig zijn. Hierna worden onze oesters heerlijk verwaterd in onze oesterputten waardoor ze helemaal weer ontspannen en tot rust komen.

Zodra wij een bestelling ontvangen doen wij onze oesters met veel liefde in de oestervaten en meegeven met de vrachtwagen. En uiteindelijk bij u op uw bord geserveerd.

Copyright © 2024 | Signify Dark by WEN Themes